Meniu
Coșul tău

VIDA LURES

Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-30-ZZ
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 30g, culoare ZZVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-30-ZB
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 30g, culoare ZBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-30-SFC
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 30g, culoare SFCVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-30-PB
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 30g, culoare PBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-30-NZ
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 30g, culoare NZVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-30-NB
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 30g, culoare NBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-30-CB
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 30g, culoare CBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-30-B
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 30g, culoare BVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca m..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-20-ZZ
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 20g, culoare ZZVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-20-ZB
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 20g, culoare ZBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru c..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-20-NZ
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 20g, culoare NZVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-20-NB
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 20g, culoare NBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM7-20-CB
Cicadă siliconică Vida Slim 7cm 20g, culoare CBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru c..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM6-24-ZZ
Cicadă siliconică Vida Slim 6cm 24g, culoare ZZVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM6-24-ZB
Cicadă siliconică Vida Slim 6cm 24g, culoare ZBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM6-24-SFC
Cicadă siliconică Vida Slim 6cm 24g, culoare SFCVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM6-24-NZ
Cicadă siliconică Vida Slim 6cm 24g, culoare NZVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM6-24-NB
Cicadă siliconică Vida Slim 6cm 24g, culoare NBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM6-24-CB
Cicadă siliconică Vida Slim 6cm 24g, culoare CBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM6-24-B
Cicadă siliconică Vida Slim 6cm 24g, culoare BVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca m..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM6-18-PB
Cicadă siliconică Vida Slim 6cm 18g, culoare PBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM6-18-NB
Cicadă siliconică Vida Slim 6cm 18g, culoare NBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca ..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VSLIM6-18-CB
Cicadă siliconică Vida Slim 6cm 18g, culoare CBVida Slim este un hibrid între o nalucă siliconică și una metalică, facând parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru c..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-40-ZZ
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 40g, culoare ZZVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-40-ZB
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 40g, culoare ZBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-40-SFC
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 40g, culoare SFCVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcar..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-40-PB
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 40g, culoare PBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișc..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-40-NZ
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 40g, culoare NZVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-40-NB
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 40g, culoare NBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-40-CB
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 40g, culoare CBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-40-B
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 40g, culoare BVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcarea..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-30-ZZ
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 30g, culoare ZZVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-30-ZB
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 30g, culoare ZBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-30-SFC
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 30g, culoare SFCVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcar..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-30-PB
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 30g, culoare PBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișca..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-30-NZ
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 30g, culoare NZVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-30-NB
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 30g, culoare NBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-30-CB
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 30g, culoare CBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS8-30-B
Cicadă siliconică Vida Classic 8cm 30g, culoare BVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcarea..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-30-ZZ
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 30g, culoare ZZVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-30-ZB
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 30g, culoare ZBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-30-SFC
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 30g, culoare SFCVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcar..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-30-PB
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 30g, culoare PBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-30-NZ
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 30g, culoare NZVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-30-NB
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 30g, culoare NBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-30-CB
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 30g, culoare CBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcar..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-30-B
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 30g, culoare BVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcarea..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-25-NZ
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 25g, culoare NZVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-25-NB
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 25g, culoare NBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-25-B
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 25g, culoare BVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcarea..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-20-ZZ
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 20g, culoare ZZVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Brand: VIDA LURES Model: VCLS7-20-ZB
Cicadă siliconică Vida Classic 7cm 20g, culoare ZBVida Classic este o nălucă siliconică cu corp alungit, care face parte din clasa nălucilor reactive, fiind recomandată în tehnicile de pescuit vertical. Modul de utilizare al cicadelor impune prin construcție o recuperare continuă, pentru ca mișcare..
21,99lei
Fără TVA:18,48lei
Afişare 1 - 52 din 85 (2 pagini)
Acest website folosește module de tip cookie
Nadapestilor.ro utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună, prin personalizarea conținutului și a anunțurilor pe care le afișează, în vederea dezvoltării de funcții și extensii noi, dar și pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.