Meniu
Coșul tău

Năluci pentru pescuit la răpitori

Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-350
Shad Z-Man Minnowz, Midnight Oil, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 sau ..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-329
Shad Z-Man Minnowz, Purple Demon, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 sau ..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-321
Shad Z-Man Minnowz, Redfish Toad, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 sau ..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-320
Shad Z-Man Minnowz, The Deal, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 sau nr.2..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-281
Shad Z-Man Minnowz, Mud Minnow, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 sau nr..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-268
Shad Z-Man Minnowz, California Craw, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 s..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-267
Shad Z-Man Minnowz, Houdini, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 sau nr.2/..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-241
Shad Z-Man Minnowz, Nuked Chicken Glow, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-240
Shad Z-Man Minnowz, Rootbeer Ct, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 sau n..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-081
Shad Z-Man Minnowz, White Pearl Rt, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 sa..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-069
Shad Z-Man Minnowz, Space Guppy, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 sau n..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-063
Shad Z-Man Minnowz, Glow Chartreuse, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 s..
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Z-Man Model: ZM-3MZ-028
Shad Z-Man Minnowz, Smelt, 8cm, 6buc/plicShadul Z-Man MinnowZ este potrivit pentru pescuitul bibanului și al șalăului. Forma corpului este realistă, cu imitație de solzi și aripioară dorsală, iar coada are formă de paletă. Se echipează perfect cu jiguri rotunde sau tip footbal jig nr.1/0 sau nr.2/0...
23,00lei
Fără TVA:19,33lei
Brand: Rapala Model: XRS06 YP
Vobler Rapala X-Rap Shad, Culoare YP, 6cm, 9gX-Rap Shad este un vobler reinterpretat si perfectionat cu noul look X-Rap, dupa forma legendara a shadurilor din gama Rapala. Sistemul intern de distributie a greutatii, patentat de Rapala, confera pescarului posibilitatea efectuarii unor lanseuri precis..
62,00lei
Fără TVA:52,10lei
Brand: Rapala Model: XRS06 SB
Vobler Rapala X-Rap Shad, Culoare SB, 6cm, 9gX-Rap Shad este un vobler reinterpretat si perfectionat cu noul look X-Rap, dupa forma legendara a shadurilor din gama Rapala. Sistemul intern de distributie a greutatii, patentat de Rapala, confera pescarului posibilitatea efectuarii unor lanseuri precis..
62,00lei
Fără TVA:52,10lei
Brand: Rapala Model: XRS06 S
Vobler Rapala X-Rap Shad, Culoare S, 6cm, 9gX-Rap Shad este un vobler reinterpretat si perfectionat cu noul look X-Rap, dupa forma legendara a shadurilor din gama Rapala. Sistemul intern de distributie a greutatii, patentat de Rapala, confera pescarului posibilitatea efectuarii unor lanseuri precise..
62,00lei
Fără TVA:52,10lei
Brand: Rapala Model: XRS06 P
Vobler Rapala X-Rap Shad, Culoare P, 6cm, 9gX-Rap Shad este un vobler reinterpretat si perfectionat cu noul look X-Rap, dupa forma legendara a shadurilor din gama Rapala. Sistemul intern de distributie a greutatii, patentat de Rapala, confera pescarului posibilitatea efectuarii unor lanseuri precise..
62,00lei
Fără TVA:52,10lei
Brand: Rapala Model: XRS06 OG
Vobler Rapala X-Rap Shad, Culoare OG, 6cm, 9gX-Rap Shad este un vobler reinterpretat si perfectionat cu noul look X-Rap, dupa forma legendara a shadurilor din gama Rapala. Sistemul intern de distributie a greutatii, patentat de Rapala, confera pescarului posibilitatea efectuarii unor lanseuri precis..
62,00lei
Fără TVA:52,10lei
Brand: Rapala Model: XRS06 HS
Vobler Rapala X-Rap Shad, Culoare HS, 6cm, 9gX-Rap Shad este un vobler reinterpretat si perfectionat cu noul look X-Rap, dupa forma legendara a shadurilor din gama Rapala. Sistemul intern de distributie a greutatii, patentat de Rapala, confera pescarului posibilitatea efectuarii unor lanseuri precis..
62,00lei
Fără TVA:52,10lei
Brand: Rapala Model: XRS06 GGH
Vobler Rapala X-Rap Shad, Culoare GGH, 6cm, 9gX-Rap Shad este un vobler reinterpretat si perfectionat cu noul look X-Rap, dupa forma legendara a shadurilor din gama Rapala. Sistemul intern de distributie a greutatii, patentat de Rapala, confera pescarului posibilitatea efectuarii unor lanseuri preci..
62,00lei
Fără TVA:52,10lei
Brand: Rapala Model: XRS06 FT
Vobler Rapala X-Rap Shad, Culoare FT, 6cm, 9gX-Rap Shad este un vobler reinterpretat si perfectionat cu noul look X-Rap, dupa forma legendara a shadurilor din gama Rapala. Sistemul intern de distributie a greutatii, patentat de Rapala, confera pescarului posibilitatea efectuarii unor lanseuri precis..
62,00lei
Fără TVA:52,10lei
Brand: Rapala Model: XRS06 CLN
Vobler Rapala X-Rap Shad, Culoare CLN, 6cm, 9gX-Rap Shad este un vobler reinterpretat si perfectionat cu noul look X-Rap, dupa forma legendara a shadurilor din gama Rapala. Sistemul intern de distributie a greutatii, patentat de Rapala, confera pescarului posibilitatea efectuarii unor lanseuri preci..
62,00lei
Fără TVA:52,10lei
Brand: Rapala Model: XRPT20 SCRR
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare SCRR, 20cm/83gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de ..
99,00lei
Fără TVA:83,19lei
Brand: Rapala Model: XRPT20 ROL
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare ROL, 20cm/83gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
85,00lei
Fără TVA:71,43lei
Brand: Rapala Model: XRPT20 PEL
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare PEL, 20cm/83gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
99,00lei
Fără TVA:83,19lei
Brand: Rapala Model: XRPT20 OG
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare OG, 20cm/83gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de ti..
99,00lei
Fără TVA:83,19lei
Brand: Rapala Model: XRPT20 HTP
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare HTP, 20cm/83gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
99,00lei
Fără TVA:83,19lei
Brand: Rapala Model: XRPT20 HTIP
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare HTIP, 20cm/83gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de ..
99,00lei
Fără TVA:83,19lei
Brand: Rapala Model: XRPT20 HLW
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare HLW, 20cm/83gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
99,00lei
Fără TVA:83,19lei
Brand: Rapala Model: XRPT20 BGH
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare BGH, 20cm/83gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
99,00lei
Fără TVA:83,19lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 UV5
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare UV5, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 URK
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare ARB, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
69,00lei
Fără TVA:57,98lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 TWZ
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare TWZ, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 SMB
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare SMB, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 SIIK
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare SIIK, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de ..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 SCRR
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare SCRR, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de ..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 SCRB
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare SCRB, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de ..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 RTL
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare RTL, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 ROR
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare ROR, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 ROL
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare ROL, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 PGG
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare PGG, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 PEL
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare PEL, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 PCK
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare PCK, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 OG
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare OG, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de ti..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 MRC
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare MRC, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 HTP
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare HTP, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 HTIP
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare HTIP, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de ..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 HLW
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare HLW, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 GMTU
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare GMTU, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de ..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 BGH
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare BGH, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRPT14 ARB
Vobler Rapala X-Rap Peto, Culoare ARB, 14cm/39gX-Rap Peto este un swimbait hibrid din gama Rapala special conceput pentru pescuitul rapitorilor de talie mare. Corpul nalucii este fabricat din ABS rezistent la muscaturile rapitorilor, iar coada detasabila este realizata din plastic moale. Naluca de t..
84,00lei
Fără TVA:70,59lei
Brand: Rapala Model: XRP07 YP
Vobler Rapala X-Rap Pop, Culoare YP, 7cm/11gRapala X-Rap Pop este un vobler plutitor, ideal sa fie utilizat in sezonul de vara cand rapitorii vaneaza la suprafata. Forma sa arcuita si gura cu deschidere concava produce efectul exploziv "popp&splash" la suprafata apei si va atrage ca un magn..
59,00lei
Fără TVA:49,58lei
Afişare 1 - 52 din 7663 (148 pagini)
Acest website folosește module de tip cookie
Nadapestilor.ro utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună, prin personalizarea conținutului și a anunțurilor pe care le afișează, în vederea dezvoltării de funcții și extensii noi, dar și pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.