Meniu
Coșul tău

Rublex

Brand: Rublex Model: RTU2OPR
Linguriță rotativă Rublex Celta Turbo OPR, Nr.2/3.5gRotativele Rublex Turbo se disting prin finisajele premium și forma atipică, dată de cele trei găuri din paletă, astfel încât naluca produce o vibrație puternică, stârnind interesul chiar și celor mai suspicioși pești.Echipate cu ancore VMC...
20,00lei
Fără TVA:16,81lei
Brand: Rublex Model: RTU2APRN
Linguriță rotativă Rublex Celta Turbo APRN, Nr.2/3.5gRotativele Rublex Turbo se disting prin finisajele premium și forma atipică, dată de cele trei găuri din paletă, astfel încât naluca produce o vibrație puternică, stârnind interesul chiar și celor mai suspicioși pești.Echipate cu ancore VMC...
20,00lei
Fără TVA:16,81lei
Brand: Rublex Model: RTU2APR
Linguriță rotativă Rublex Celta Turbo APR, Nr.2/3.5gRotativele Rublex Turbo se disting prin finisajele premium și forma atipică, dată de cele trei găuri din paletă, astfel încât naluca produce o vibrație puternică, stârnind interesul chiar și celor mai suspicioși pești.Echipate cu ancore VMC...
20,00lei
Fără TVA:16,81lei
Brand: Rublex Model: RTU1OPR
Linguriță rotativă Rublex Celta Turbo OPR, Nr.1/2gRotativele Rublex Turbo se disting prin finisajele premium și forma atipică, dată de cele trei găuri din paletă, astfel încât naluca produce o vibrație puternică, stârnind interesul chiar și celor mai suspicioși pești.Echipate cu ancore VMC...
17,80lei
Fără TVA:14,96lei
Brand: Rublex Model: RTU1APRN
Linguriță rotativă Rublex Celta Turbo APRN, Nr.1/2gRotativele Rublex Turbo se disting prin finisajele premium și forma atipică, dată de cele trei găuri din paletă, astfel încât naluca produce o vibrație puternică, stârnind interesul chiar și celor mai suspicioși pești.Echipate cu ancore VMC...
17,80lei
Fără TVA:14,96lei
Brand: Rublex Model: RTU1APR
Linguriță rotativă Rublex Celta Turbo APR, Nr.1/2gRotativele Rublex Turbo se disting prin finisajele premium și forma atipică, dată de cele trei găuri din paletă, astfel încât naluca produce o vibrație puternică, stârnind interesul chiar și celor mai suspicioși pești.Echipate cu ancore VMC...
17,80lei
Fără TVA:14,96lei
Brand: Rublex Model: RTU1APN
Linguriță rotativă Rublex Celta Turbo APN, Nr.1/2gRotativele Rublex Turbo se disting prin finisajele premium și forma atipică, dată de cele trei găuri din paletă, astfel încât naluca produce o vibrație puternică, stârnind interesul chiar și celor mai suspicioși pești.Echipate cu ancore VMC...
17,80lei
Fără TVA:14,96lei
Brand: Rublex Model: RTU0OPR
Linguriță rotativă Rublex Celta Turbo OPR, Nr.0/1.5gRotativele Rublex Turbo se disting prin finisajele premium și forma atipică, dată de cele trei găuri din paletă, astfel încât naluca produce o vibrație puternică, stârnind interesul chiar și celor mai suspicioși pești.Echipate cu ancore VMC...
13,50lei
Fără TVA:11,34lei
Brand: Rublex Model: RTU0APRN
Linguriță rotativă Rublex Celta Turbo APRN, Nr.0/1.5gRotativele Rublex Turbo se disting prin finisajele premium și forma atipică, dată de cele trei găuri din paletă, astfel încât naluca produce o vibrație puternică, stârnind interesul chiar și celor mai suspicioși pești.Echipate cu ancore VMC...
13,50lei
Fără TVA:11,34lei
Brand: Rublex Model: RTU0APR
Linguriță rotativă Rublex Celta Turbo APR, Nr.0/1.5gRotativele Rublex Turbo se disting prin finisajele premium și forma atipică, dată de cele trei găuri din paletă, astfel încât naluca produce o vibrație puternică, stârnind interesul chiar și celor mai suspicioși pești.Echipate cu ancore VMC...
13,50lei
Fără TVA:11,34lei
Brand: Rublex Model: ROR6OTR
Linguriță oscilantă Rublex Orkla OTR, 8.1cm/24gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
44,00lei
Fără TVA:36,97lei
Brand: Rublex Model: ROR6CTR
Linguriță oscilantă Rublex Orkla CTR, 8.1cm/24gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
35,50lei
Fără TVA:29,83lei
Brand: Rublex Model: ROR6ATR
Linguriță oscilantă Rublex Orkla ATR, 8.1cm/24gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
44,00lei
Fără TVA:36,97lei
Brand: Rublex Model: ROR6AMA
Linguriță oscilantă Rublex Orkla AMA, 8.1cm/24gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
39,00lei
Fără TVA:32,77lei
Brand: Rublex Model: ROR5OTR
Linguriță oscilantă Rublex Orkla OTR, 8.1cm/13gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
37,00lei
Fără TVA:31,09lei
Brand: Rublex Model: ROR5CTR
Linguriță oscilantă Rublex Orkla CTR, 8.1cm/13gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
37,00lei
Fără TVA:31,09lei
Brand: Rublex Model: ROR5ATR
Linguriță oscilantă Rublex Orkla ATR, 8.1cm/13gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
37,00lei
Fără TVA:31,09lei
Brand: Rublex Model: ROR5AMA
Linguriță oscilantă Rublex Orkla AMA, 8.1cm/13gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
49,90lei
Fără TVA:41,93lei
Brand: Rublex Model: ROR4OTR
Linguriță oscilantă Rublex Orkla OTR, 6.7cm/17gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
30,50lei
Fără TVA:25,63lei
Brand: Rublex Model: ROR4CTR
Linguriță oscilantă Rublex Orkla CTR, 6.7cm/17gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
30,50lei
Fără TVA:25,63lei
Brand: Rublex Model: ROR4ATR
Linguriță oscilantă Rublex Orkla ATR, 6.7cm/17gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
38,00lei
Fără TVA:31,93lei
Brand: Rublex Model: ROR4AMA
Linguriță oscilantă Rublex Orkla AMA, 6.7cm/17gOrkla este chintesența unei linguri perfecte - atât forma, cât și acțiunea acesteia o fac o nălucă extraordinară, cu rezultate notabile. Profilul îngust al lingurii obligă pescarul la o recuperare rapidă, de regulă în ape curgătoare sau acolo unde ..
39,00lei
Fără TVA:32,77lei
Brand: Rublex Model: ROC8ONR
Linguriță oscilantă Rublex Orlac ONR, 7.9cm/15gRublex Orlac, redefinește clasica lingură la superlativ. Cu o mișcare mai mult decât naturală, corp curbat și echilibrat perfect, oscilanta Orlac se evidențiază prin finisajele de înaltă calitate, fiind foarte populară în rândul pescarilor de spinning "..
34,00lei
Fără TVA:28,57lei
Brand: Rublex Model: ROC8ANR
Linguriță oscilantă Rublex Orlac ANR, 7.9cm/15gRublex Orlac, redefinește clasica lingură la superlativ. Cu o mișcare mai mult decât naturală, corp curbat și echilibrat perfect, oscilanta Orlac se evidențiază prin finisajele de înaltă calitate, fiind foarte populară în rândul pescarilor de spinning "..
45,50lei
Fără TVA:38,24lei
Brand: Rublex Model: ROC7ONR
Linguriță oscilantă Rublex Orlac ONR, 6.9cm/20gRublex Orlac, redefinește clasica lingură la superlativ. Cu o mișcare mai mult decât naturală, corp curbat și echilibrat perfect, oscilanta Orlac se evidențiază prin finisajele de înaltă calitate, fiind foarte populară în rândul pescarilor de spinning "..
31,50lei
Fără TVA:26,47lei
Brand: Rublex Model: ROC7ANR
Linguriță oscilantă Rublex Orlac ANR, 6.9cm/20gRublex Orlac, redefinește clasica lingură la superlativ. Cu o mișcare mai mult decât naturală, corp curbat și echilibrat perfect, oscilanta Orlac se evidențiază prin finisajele de înaltă calitate, fiind foarte populară în rândul pescarilor de spinning "..
31,50lei
Fără TVA:26,47lei
Brand: Rublex Model: ROC6ONR
Linguriță oscilantă Rublex Orlac ONR, 6.9cm/11gRublex Orlac, redefinește clasica lingură la superlativ. Cu o mișcare mai mult decât naturală, corp curbat și echilibrat perfect, oscilanta Orlac se evidențiază prin finisajele de înaltă calitate, fiind foarte populară în rândul pescarilor de spinning "..
37,00lei
Fără TVA:31,09lei
Brand: Rublex Model: REIB3OTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira OTR, 7.6cm/12gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
55,00lei
Fără TVA:46,22lei
Brand: Rublex Model: REIB3CTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira CTR, 7.6cm/12gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
55,00lei
Fără TVA:46,22lei
Brand: Rublex Model: REIB3ATR
Linguriță oscilantă Rublex Eira ATR, 7.6cm/12gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
55,00lei
Fără TVA:46,22lei
Brand: Rublex Model: REI4OTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira OTR, 7.6cm/30gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
59,00lei
Fără TVA:49,58lei
Brand: Rublex Model: REI4ATR
Linguriță oscilantă Rublex Eira ATR, 7.6cm/30gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
59,00lei
Fără TVA:49,58lei
Brand: Rublex Model: REI3OTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira OTR, 7.6cm/18gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
54,60lei
Fără TVA:45,88lei
Brand: Rublex Model: REI3EOTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira OTR, 7.6cm/21gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
56,00lei
Fără TVA:47,06lei
Brand: Rublex Model: REI3ECTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira CTR, 7.6cm/21gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
56,00lei
Fără TVA:47,06lei
Brand: Rublex Model: REI3EATR
Linguriță oscilantă Rublex Eira ATR, 7.6cm/21gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
56,00lei
Fără TVA:47,06lei
Brand: Rublex Model: REI3DOTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira OTR, 7.6cm/24gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
56,00lei
Fără TVA:47,06lei
Brand: Rublex Model: REI3DCTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira CTR, 7.6cm/24gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
56,00lei
Fără TVA:47,06lei
Brand: Rublex Model: REI3DATR
Linguriță oscilantă Rublex Eira ATR, 7.6cm/24gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
56,00lei
Fără TVA:47,06lei
Brand: Rublex Model: REI3CTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira CTR, 7.6cm/18gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
54,60lei
Fără TVA:45,88lei
Brand: Rublex Model: REI3COTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira OTR, 7.6cm/15gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
56,00lei
Fără TVA:47,06lei
Brand: Rublex Model: REI3CCTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira CTR, 7.6cm/15gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
56,00lei
Fără TVA:47,06lei
Brand: Rublex Model: REI3CATR
Linguriță oscilantă Rublex Eira ATR, 7.6cm/15gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
56,00lei
Fără TVA:47,06lei
Brand: Rublex Model: REI3ATR
Linguriță oscilantă Rublex Eira ATR, 7.6cm/18gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
54,60lei
Fără TVA:45,88lei
Brand: Rublex Model: REI2OTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira OTR, 5.5cm/17gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
49,00lei
Fără TVA:41,18lei
Brand: Rublex Model: REI2CTR
Linguriță oscilantă Rublex Eira CTR, 5.5cm/17gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
49,00lei
Fără TVA:41,18lei
Brand: Rublex Model: REI2ATR
Linguriță oscilantă Rublex Eira ATR, 5.5cm/17gLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepți..
49,00lei
Fără TVA:41,18lei
Brand: Rublex Model: REI1OTR
LINGURIȚĂ OSCILANTĂ RUBLEX EIRA OTR 5.5CM 9GLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepțion..
46,00lei
Fără TVA:38,66lei
Brand: Rublex Model: REI1CTR
LINGURIȚĂ OSCILANTĂ RUBLEX EIRA CTR 5.5CM 9GLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepțion..
46,00lei
Fără TVA:38,66lei
Brand: Rublex Model: REI1ATR
LINGURIȚĂ OSCILANTĂ RUBLEX EIRA ATR 5.5CM 9GLingură oscilantă de tip irlandeză echipată cu cârlig dublu VMC în partea superioară și cu triplă clasică, de asemenea VMC, în partea de jos.Confecționată din material de înaltă calitate, oscilanta Rublex Eira impresionează nu doar prin finisajul excepțion..
46,00lei
Fără TVA:38,66lei
Brand: Rublex Model: RCE4OPR
LINGURIȚĂ ROTATIVĂ RUBLEX CELTA OPR NR.4 7GSeria de rotative Rublex se evidențiază prin finisajele premium și vibrație puternică, datorată structurii sale. Sistemul "Anti-Line-Twist" prezent nu permite răsucirea firului, fiind ideală la spinning pe toate tipurile de ape, foarte productivă chiar..
20,50lei
Fără TVA:17,23lei
Brand: Rublex Model: RCE4ONR
LINGURIȚĂ ROTATIVĂ RUBLEX CELTA ONR NR.4 7GSeria de rotative Rublex se evidențiază prin finisajele premium și vibrație puternică, datorată structurii sale. Sistemul "Anti-Line-Twist" prezent nu permite răsucirea firului, fiind ideală la spinning pe toate tipurile de ape, foarte productivă chiar..
20,50lei
Fără TVA:17,23lei
Afişare 1 - 52 din 89 (2 pagini)
Acest website folosește module de tip cookie
Nadapestilor.ro utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună, prin personalizarea conținutului și a anunțurilor pe care le afișează, în vederea dezvoltării de funcții și extensii noi, dar și pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.