Meniu
Coșul tău

LANTOS-MIX

Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.VAN
Nadă Lantos Mix, Vanilie, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Nantos Mix Vanilie este o nada veche, universala s..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.TAVI.R
Nadă Lantos Mix, Lac Roșu, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Nada Lantos Lac Rosu a fost gandita special pentr..
10,32lei 12,04lei
Fără TVA:9,47lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.SPICY
Nadă Lantos Mix, Extra Iute Feeder, 1kgNada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Nada Lantos Extra Iute este recomandata pent..
13,82lei
Fără TVA:12,68lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.SCO
Nadă Lantos Mix, Scobar, 1kgNada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Lantos Mix Scobar este un mix bogat in particule fine s..
13,82lei
Fără TVA:12,68lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.PORK
Nadă Lantos Mix, Semințe Prăjite, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Nada cu continut de amestec de seminte pra..
10,32lei 12,04lei
Fără TVA:9,47lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.PONTY.R
Nadă Lantos Mix, Crap Roșu, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Cu granulatie medie si continut bogat in seminte..
10,32lei 12,04lei
Fără TVA:9,47lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.PONTY.G
Nadă Lantos Mix, Crap Galben, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Janos Lantos se mandreste cu nada produsa pent..
10,32lei 12,04lei
Fără TVA:9,47lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.PONTY
Nadă Lantos Mix, Crap, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Datorita granulatiei mai mari are un continut bogat d..
10,32lei 12,04lei
Fără TVA:9,47lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.PALI
Nadă Lantos Mix, Miere&Pălincă, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Cu granulatie medie si continut bogat in..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.NORO
Nadă Groundbait Lantos Mix, Dispersantă-Fitofag, 1kg Este o nada din portofoliul producatorului Lantos, cu rezultate dovedite, dar totodata la un pret foarte accesibil. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situatii..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.MEZ.ANISZ
Nadă Groundbait Lantos Mix, Miere&Anason, 1kg Este o nada din portofoliul producatorului Lantos, cu rezultate dovedite, dar totodata la un pret foarte accesibil. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situatii de..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.MEZ
Nadă Lantos Mix, Miere, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Cu granulatie medie, continut bogat in seminte uleio..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.METH.FEED
Nadă Groundbait Lantos Mix, Method Feeder, 1kg Este o nada din portofoliul producatorului Lantos, cu rezultate dovedite, dar totodata la un pret foarte accesibil. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situatii de pe..
13,82lei
Fără TVA:12,68lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.KESZ
Nadă Lantos Mix, Albitură, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Lantos Mix Albitura este o nada cu continut de am..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.KARAS.R
Nadă Lantos Mix, Crap/Caras Roșu, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Cu granulatie medie si continut bogat in s..
10,32lei 12,04lei
Fără TVA:9,47lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.KARAS.G
Nadă Lantos Mix, Crap/Caras Galben, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Cu granulatie medie si continut bogat in..
10,32lei 12,04lei
Fără TVA:9,47lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.KARAS
Nadă Lantos Mix, Crap/Caras, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Janos Lantos, pescar de competitie cu un palmar..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.HIDE
Nadă Lantos Mix, Apă Rece, 1kgNada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Aceasta nada este destinata pescuitului de performan..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.GARLIC
Nadă Lantos Mix, Usturoi, 1kgNada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Lantos Mix Garlic este o nada pentru crap ce contine u..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.FOLY.SAJT
Nadă Lantos Mix, Râu&Cașcaval, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Aceasta nada vine imbunatatita, cu o noua..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.FOLY
Nadă Lantos Mix, Râu, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Gustul sarat si aroma caracteristica de branza a acest..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.FEKETE
Nadă Lantos Mix, Extra Negru/Apă Rece, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Nada Lantos Mix in varianta Extra Neg..
13,82lei
Fără TVA:12,68lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.FEED.KRILL
Nadă Lantos Mix, Feeder&Krill, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Nada Lantos Mix  in varianta Feeder&..
13,82lei
Fără TVA:12,68lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.FEED.KRIL.R
Nadă Groundbait Lantos Mix, Krill Roșu, 1kg Este o nada din portofoliul producatorului Lantos, cu rezultate dovedite, dar totodata la un pret foarte accesibil. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situatii de pescu..
13,82lei
Fără TVA:12,68lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.FEED
Nadă Lantos Mix, Feeder, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Aparitia primaverii indeamna pescarii sa foloseasca..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.EXTRA.KRILL
Nadă Lantos Mix, Extra Krill Crap, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Lantos Extra Krill este o nada extra pen..
21,99lei
Fără TVA:20,17lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.EXTRA.DEVER
Nadă Lantos Mix, Extra Plătică, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Aceasta nada a fost dezvoltata in timp de ca..
13,82lei
Fără TVA:12,68lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.EPER.FISH
Nadă Groundbait Lantos Mix, Căpșună&Pește, 1kg Este o nada din portofoliul producatorului Lantos, cu rezultate dovedite, dar totodata la un pret foarte accesibil. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situatii d..
19,89lei
Fără TVA:18,25lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.EPER
Nadă Lantos Mix, Căpșuni, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii, este de granulatie fina, cu aroma de capsuni si cu o foarte buna aderenta pentru amestec. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si conti..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.CIOCO.PORT
Nadă Groundbait Lantos Mix, Ciocolată&Portocală, 1kg Este o nada din portofoliul producatorului Lantos, cu rezultate dovedite, dar totodata la un pret foarte accesibil. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situ..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.CIOCO.MICRO
Nadă Groundbait Lantos Mix, Ciocolată&Micropelete, 1kgEste o nada din portofoliul producatorului Lantos, cu rezultate dovedite, dar totodata la un pret foarte accesibil. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situat..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.BANANA
Nadă Groundbait Lantos Mix, Banana, 1kg Este o nada din portofoliul producatorului Lantos, cu rezultate dovedite, dar totodata la un pret foarte accesibil. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare, pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situatii de pescuit, ..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.ANIZS
Nadă Lantos Mix, Anason, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Aparitia primaverii indeamna pescarii sa foloseasca..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.ANANAS
Nadă Lantos Mix, Ananas, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate si aroma de ananas. CARACTERISTICI: Nada cu..
12,04lei
Fără TVA:11,05lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.NAD.AMUR
Nadă Lantos Mix, Amur, 1kg Nada de la Lantos, ideala pentru orice tip de pescuit in orice conditii. Se comercializeaza in diferite variante de arome in pungi de 1kg. Este o nada foarte versatila si contine ingrediente de foarte buna calitate. Nada contine pe langa lucerna, respectiv pelete de lu..
10,32lei 12,04lei
Fără TVA:9,47lei
Brand: LANTOS-MIX Model: A0.L.ADAOS.TTX
Adaos TTX Lantos Mix, 1kg Adaos cu valoare nutritiva foarte mare, folosit cu predilectie la pescuitul crapului. Notă: Se recomanda a fi utilizat in combinatie cu 1kg de porumb lasat la inmuiat in 2.5l de apa si 3kg de nada...
19,89lei
Fără TVA:18,25lei
Afişare 1 - 36 din 36 (1 pagini)
Acest website folosește module de tip cookie
Nadapestilor.ro utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență de navigare cât mai bună, prin personalizarea conținutului și a anunțurilor pe care le afișează, în vederea dezvoltării de funcții și extensii noi, dar și pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.